Over ons

Zo werkt Sitex

Sitex is leverancier van innovatieve keukenoplossingen voor de zakelijke markt. Wij doen dit al ruim 30 jaar met hart en ziel. Onze systemen helpen horecabedrijven en ondernemingen te besparen en eenvoudig te voldoen aan HACCP-regels.

Innovatief voor uw bedrijf

Een uitkomst voor facilitairmanagers, chef-koks en iedereen die zich inzet in de horeca. Voldoe eenvoudig aan HACCP-regels van de Voedsel- en Warenautoriteit. Bespaar op tijd en kosten. En draag tegelijkertijd bij aan een beter milieu. Of liever, laat Sitex dit voor u doen. De producten van Sitex zorgen voor optimalisatie en gemak in uw bedrijfsrestaurant en keuken. Zodat u zich volledig kunt concentreren op de groei en toekomst van uw horeca.


Ontdek de producten van SitexGepassioneerd en gedreven voor u

Ooit begonnen met het eten van een zak friet en de overtuiging dat de afbakkwaliteit beter kon. Inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider. Gedreven, innovatief en altijd op zoek naar oplossingen. Dat is de oprichter van Sitex - ingenieur Kishore Sah - ten voeten uit. Hoe anders kon Sitex innovatieve keukenoplossingen zoals de Fricom en het Temperatuur Monitoring Systeem (TMS) ontwikkelen. Met hoogwaardige en innovatieve oplossingen maakt Sitex het bedrijven niet alleen makkelijker in het bedrijfsrestaurant of keuken, ook qua servicegerichtheid staat het team van Sitex dag en nacht voor u klaar. Dit maakt Sitex een kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en vooral prettige partner.Ook u kunt binnenkort genieten van de voordelen die de innovatieve keukenoplossingen van Sitex te bieden hebben. U kunt onze producten direct bestellen of een afspraak maken voor een demonstratie.


Bel of mail ons

Stel gerust uw vragen, maak een afspraak of bestel direct.


Maak direct een afspraak


Installatie

Bevalt ons product? Dan zorgen wij voor een snelle installatie.

Contact

Neem nu direct contact op met
een van onze sales medewerkers.

bel ons op 020-691 27 38

stuur ons een e-mail